lördag 8 november 2008

NUS!

Filip vaknade efter 7, som tur var hade Viktor vaknat och varit på toa så han kunde ta honom en stund. Skönt, då kunde jag krypa ner i sängen och bara vila en stund.
09.00 fick de andra barnen vakna och det var då dax för frukost.
Vi fixade oss och packade skötväska och drog iväg till Ume.
Jag tittade in på antikhandeln i Brännland, om dom skulle ha något som var intressant. Men tyvärr hade de inte vad jag var ute efter.

Efter det blev det tid att åka och hälsa på Håkan på NUS (NorrlandsUniversitetsSjukhus).
Han var lite groggy och hade lite ont, men ändå i gått skick. Efter omständigheterna mår han väl bra! Han hade slangar hängandes ut ur kroppen, nålar i handryggen och morfin dropp i armen.
Filip blev lite skärrad, han ville inte komma nära pappa från början men det tog bara en stund så ville han spexa. Vi var där hos honom i max 30 minuter och det var tillräckligt för honom.
Han fick sova och vi åkte vidare till Strömpilen.

På Strömpilen var det tok mycket folk. Vi tog "bakvägen" via återvinningen för att över huvudtaget kunna få komma in på området under denna dag.
Efter några tappra försök att parkera STOR bilen, så fick vi då äntligen parkering.
Vi handlade lite basvaror och träffade sedan mormor och Kjell och åt på McDonalds.
Hon tillbringade ju HELA dagen på akuten de var inte hemma förren vid 23.30 (tror jag att det var). Puuuh! De gör sig då ingen brådska på akuten, man får vänta och vänta och vänta.
Det måste ju kunna bli lite effektivare på det där stället!!!!

Tommy och Carola, Nick och Moa ringde för att hälsa till Håkan. Nick och Moa var i stan så de åkte och hälsade på en liten stund hos honom. Kul att få lite sällskap även fast man inte orkar så länge!

Vi har gjort popcorn i kväll och Gustav ville ha sin pizza som han fick ett presentkort på. Annars har det inte hänt något annat i kväll.

Nu är det dax för sängen...

Kram Anna

Inga kommentarer: