lördag 24 januari 2009

Träning!

Ja ha, då var det dax att ta tag i den andra delen av det nya livet......träningen!

Familjen Norrman, Nicke och Rickard och vi, åkte alla och tränade. Det är kul att vara hela familjen, och att det finns aktiviteter som alla kan göra.
Vi tränade först på gymmet och sedan spelade vi innebandy. Skitkul! Men oj vad ont jag har i foten igen!!!! Men har man kul får man stå ut med en del.....
Hoppas inte att träningsvärken blir allt för grym.

Efter vi kom hem gjorde Håkan spagetti och köttfärssås...det gick riktigt bra och jag åt en stor portion (för att vara mig efter operationen). Gott!

Sedan hamnar vi som vanligt i koma...hela familjen Men skönt är det! Filip sover som en gris i flera timmar eftersom han sprungit och sprungit och sprungit.....

Hade tänkt sova en stund men saker kom i mellan.

Efter det att Dessi kom hem från sin dag på skolan, den obligatoriska skoldagen (öppethus) så fick hon ta hand om Filip medans vi andra fixade i källaren. Hyllorna skulle ju sättas upp och monteras. Super bra blev det!! Nu har vi plats för fler filmer!!!!

När det var klart fick vi sätta upp tavelhyllorna i trappen....oj vad bra det blev! Det kom även upp en ljuskrona i taket. Nu är det bara sista fixet kvar, det ska målas vitt!

Det blev sen middag, kött, potatishalvor, sallad och sås. Mycket gott!!

Nä nu är det dax för sängen.....en efter en droppar av....
Sov gott alla vänner!!!

Kram Anna

1 kommentar:

Vickan sa...

Skönt att se att ni alla är på benen igen. :-)
Ha en skönt söndag!