fredag 23 januari 2009

Tandläkaren!

Gustav har gått sin andra dag i skolan efter sjukfrånvaron. Det märks att han inte är hundra, på kvällarna är han supertrött. Hoppas att det snart är över så att han kan börja vara som vanligt!

Efter det att han slutade skolan åkte vi till Umeå. Vi åkte och hämtade Håkan på jobbet och sedan blev det mat. Håkan hade lite att göra, så vi fick sysselsätta oss lite innan det var dax för Gustav och mig att åka till tandläkaren. Klockan 15.00 hade han tid. Helt underbart.....när man kommer upp till sjukhuset brukar det vara svårt att hitta parkering men inte vid 15.00 tiden en fredag!!!!! Den tiden får vi gärna fler gånger!
Nu behöver man inte träffa tandläkaren förren de är dax för skolavslutning. Skönt att inte behöva ränna bara därför.

Det blev handling på ICA Maxi som vanligt.......äntligen har hela familjen gått med på att äta mer nyttigt! Nog för att det har varit ganska nyttigt på sistone men man kan ju alltid göra mer....

Det blev också två tavelhyllor i vitt som ska sättas upp på väggen i trappen. Snyggt! Där ska jag ställa alla kort som nu hamnat i skymundan, det är kul att ha kort uppe på släktingar och familjen.

Vi var inte hemma förren vid 19.15. Det blir ganska långa dagar när man ska till stan, men det gäller att passa på att göra nytta när man ändå åker!!

Jo.....har ni sett vad duktig Magnus Samuelsson är på att dansa. Vi som känner honom och har umgåtts privat, är inte riktigt van att se honom på det sättet. Men jag måste säga....Bra jobbat Magnus!!!

See you!

Kram Anna

1 kommentar:

Yvonne sa...

Roligt att se Dig igen!
Ja han är ju helt makalös Magnus.Kul!
Hoppas Ni får må bra nu!!!!Kramar till er alla!Moster