fredag 10 oktober 2008

Hoppet tänds!

Jag fick hjälpa Håkan att ringa till ansvariga på sjukhuset i dag. Hoppas att budskapet gick fram!!!!! Vi tog även rätt på var den specialist som vi fick tipsat om, höll hus. I Grums, Värmland. Av alla dessa ställen på jorden, ja ja.

Håkan fick ett samtal på eftermiddagen av specialisten. Han hade lämnat ett samtal på telefonsvararen hos denne man. Han tog sig tid att ringa upp Håkan på sin FRITID!!!!!! Helt otroligt att han gjorde det. Till råga på allt visste han mycket väl vem Håkan var. Han hade fått se patientuppgifter om honom. Vad håller dom på med på sjukhuset i Umeå????

Patientnämnden blev också kontaktad i dag. Håkan orkade ringa själv och berätta. De sa samma sak som vi också tycker, detta har inte gått tillväga på rätt sätt. *VRÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!*
Nu kanske det händer något i alla fall!

Gustav lekte med Jonte i dag. Kul!

Efter Viktor slutade skolan åkte Håkan med alla pojkarna till gymmet och tränade.
Själv fick jag vila. Skönt!

Vi har också haft ett samtal i kväll. Håkan, Desireé, Viktor och jag. Gustav var med i början men gick sedan iväg och tittade på TV så att vi andra kunde prata om djupare saker.
Jag måste säga att det känns mycket bra. Det kommer nog att bidrag att vi mår bättre och har MYCKET mer förståelse för varandra. Håller tummarna!!!!

Nu blir det TV en stund och sedan sängen.
God natt och fortsatt trevlig helg....

Kram Anna

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Hoppas allt ordnar sig för er och att Håkan får hjälp SNART!
Kram Moster.

Vickan sa...

Vad hemskt att det inte ska fungera automatiskt med vård när man blir sjuk! Ni gör det bra som orkar kämpa, tänka alla som inte gör det...
Hoppas budskapet gått fram nu och att han får operera sig så snabbt det bara går. Väntan måste ju tära på er...
Kramar till er alla!