söndag 22 februari 2009

Sköna söndag!

I dag vaknade Filip 05.20...han låg dock kvar i vår säng en stund men han var väldigt "pigg" och kunde inte somna om, till slut gick Håkan upp med honom.
Jag hade lite svårt att somna om men det var skönt ändå att få ligga kvar i sängen och slumra lite. Vid 08.15 fick det vara nog.

Gustav var redan nere med Filip och Håkan. Dessi och Viktor sov fortfarande.

Håkan hade gjort frukost och vi åt tillsammans som vanligt allihop. En lugn och skön frukost med "prat" som det brukar.

Efter frukost blev det film-tajm, Förtrollad. Jätte gullig film. Jag och Dessi har sett den förrut men den var värd att se igen.

Filip tog sin sedvanliga vila efter filmen. Han hade inte lust att vila till en början men fort blev han trött och somnade in.

Håkan passade på att sota pannan och fylla pellets, skönt att få det gjort! Nu är det snart dax att beställa pellets. Det räcker ungefär två veckor till. Hoppas att det blir mildare, då går det mindre pellets (kanske kan man spara någon krona)! Han byggde även om sin träningsbänk, den breddades och kläddes om.

Dessi och Viktor pluggade och tittade på datorerna. De har båda en hel del läxor och prov framöver. Det är bra att de tar sitt ansvar att "plugga" då kan de bli vad de vill och tjäna pengar därefter......

Gustav har varit hos Hampus en stund. Kul har de haft.

Till lunch gjorde Håkan sin favvo, stekt potatis, korv och ägg. Inte min favorit, tycker att det är på tok för "fett", men det var gott ändå....det lilla jag åt.

Middagen bestod av hemma-gjord pizza. Jag brukar göra degen som finns i Vår kokbok. Den blir super bra och är lätt att göra. Dubbelsats ger 3 plåtar med pizza. Räcker både till middag och några matlådor. Det fick bli köttfärs (kryddstark), ost, tomatsås och ananas. Riktigt mumsigt, lagom med fyllning och knaprig botten. Super gott! Vi har oftast vanlig sallad till och det gör att pizzan inte känns så onyttigt......men det beror nog på att man inte äter lika mycket pizza som man brukar.*ler*
Höll på att glömma.....Filip bakade också! Han var så himla gullig, jag har förevigat det med mobilen. Kanske kommer det någon bild på det.....

I morgon ska vi börja med något nytt, hoppas att det fungerar. Mer om det framöver.....

, nu ska jag gå ner i tvättstugan och köra igång tvättmaskiner.....see you!

Kram Anna

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Åh,vad den verkar god pizzan ni gör!Ha det så bra hela familjen!
Kram Moster!

Vickan sa...

Vi hade också en morgonpigg son igår... 05,00... Och vi provade precis samma sak, låta han ligga i vår säng så han skulle somna om men, nä. Det var bara att he sig upp. :-) Tur man har lärt sig så man lägger sig i tid på kvällarna!
Ha en fin dag!
Kram!