fredag 20 februari 2009

Helg igen!

Äntligen helg igen! Nu kanske man kan hinna ta sig för något utav projekten man har.
Hade tänkt spreja några saker vita och kanske måla om det finns tid och ork.

Den senaste tiden har det inte funnits varken ork eller vilja till något. Stämningen här hemma har inte varit den roligaste. Kanske har det lättat liiiiiiiiiiite men inte mycket. Hoppas bara att de berörda fick sig en tankeställare!

I dag har vi varit till affären i Nordmaling. Det blev lite saker till middagen och även annat smått och gott inhandlat.
Det fick bli mangokyckling, ris och sallad till middag. Det blev lite stressigt att hinna laga det när alla surrar samtidigt, barn runt både fötter och huvud och ETT NYTT RECEPT.
Till slut gick det väl att äta....

Känner att det får bli en tidig kväll.....har fått den evigt återkommande mens-perioden. OOOOOOOOOO vad man längtar varje gång....not!!!!

Vi får se vad som händer i morgon......
Skotertur, träning eller fix hemma.

Hoppas att alla ni som läser får en trevlig helg.......själv ska jag försöka.

Kram Anna

1 kommentar:

rundvik sa...

har läst din blogg under en längre tid och jag undrar- mår du någon gång bra???Jag tycker ständigt att du verkar trött och orkeslös tex. att du vilar flera gånger om dagen.Du verkar ju väldigt bra på att sätta dina övriga familjemedlemmar i arbete.kommer era ungdomar överhuvudtaget utanför dörren??? Tycker aldrig dom verkar få ha kompisar eller vara ute och hitta på aktiviteter själva. Dom verkar få dra ett väldigt tungt lass hemma hos er då det gäller matlagning, städning och barnpassning.Tycker att det är fel att du lämnar ut tex. Viktor på din blogg då han uppfört sig illa. Vissa av hans klasskompisar läser din blogg.Kanske inte så roligt för en tonårskille att bli uthängd så.Ha en trevlig helg Anna och du-glöm inte att vila