lördag 21 februari 2009

Melodifestivalen!

Filip vaknade tidigt.....05.45 ungefär. Jag klev upp med honom och vi gick ner och bytte blöja och gjorde välling. Välling och lite barnprogram.
Vi gosades och bytte blöja och blöja och blöja. Många vänder till skötbordet blev det, men är det inkomster blir det utgifter......

Frukost med hela familjen. Mysigt när vi alla kan sitta och äta tillsammans. Det blir en hel del prat om både världsliga och mindre betydelsefulla saker. Ganska kul!

Efter frukost fick jag en massage av Håkan. Skönt! Mycket underbart när man är spänd i kroppen. Han har lovat att det ska bli mer.....

Filip vilade en stund innan vi åt lunch. Det fick bli resterna från i går. Riktigt gott!

Affären i Nordmaling fick sig ett besök av familjen, lördags-godis dax!

Sedan bar det iväg till gymmet och träning för hela slanten. Alla tränar, till och med Filip. Han är så gullig som sitter i vagnen och lyfter saker.
Oj, vad mina ben fick känna på! De blev alldeles skakiga efter träningen, men som jag brukar säga......då har det gett något!

Efter det blev Rönnholms-borna våldgästade.*fniss*
Filip går verkligen i gång på hundarna de har. Han gick upp i högvarv. Hundarna blev nog lite less på honom efter en stund....han gav 190!
Vi blev bjudna på nybakade bullar. Mums!

Väl hemma igen blev det att sätta i gång med maten. Rotgrönsaker i ugn och oxfilé.
Det skalades och skivades. Vi hade inte någon vanlig potatis hemma, men väl tre stora sötpotatisar. Det är så himla gott med sötpotatis, morötter, palsternacka och rotselleri. En hel långpanna.
Hemma-gjord pepparsås blev det också.

En snabb titt på melodifestivalen fick det bli i kväll också.....men oj vad dåligt det är! Ingen i familjen har någon direkt favorit i år men men....kanske dyker det upp någon framöver!

Nu ser barnen på tv, surfar på webben och sover. Filip och Gustav har somnat för kvällen.....

Jo, jag har hunnit spreja i dag också. En till sak som blivit vit! Snyggt!!!!!!

Nu får man se om det finns någon film att kasta sig in i eller blir det sängen??!!

Vi får se vad som händer i morgon.....
Jag vet i alla fall att nästa helg kommer det att vara fullspäckat program!

Sov gott alla kära...

Kram Anna

1 kommentar:

Vickan sa...

Skönt att du verkar piggare igen! Det verkar jättekul med eran gemensamma träning. :) Suveränt att ha tillgång till en träningshall så där.
Ha en skön söndag, kram o hälsa familjen!