fredag 27 februari 2009

Lego!

I natt var det lugnare, han sov stora delar av natten. Men tyvärr sov inte jag lika bra. Det är väl för att man ligger och är på helspänn hela tiden.
Jag fick sova en liten stund längre men det gjorde varken till eller i från.

Håkan gick ner med Filip. Han lyckades få i honom riskaka och vatten, en bra start på dagen!
Dessi och Håkan åkte sedan iväg till Umeå och Viktor åkte till skolan. Gustav fick stanna hemma idag också. Det är bättre att vara på den säkra sidan!

Filip har sovit en hel massa, då har jag och Gustav passat på att bygga ett JÄTTE STORT rymdskepp av legot han fick då han fyllde år. Jätte kul men det tog en väldans tid!

Filip har klarat av att dricka blåbärssoppa, vatten och lite välling. Det har fått stanna kvar i magen. Han har dock bajsat flera gånger, vatten-löst. Men som det har sett ut även på den fronten verkar det som om det lugnat sig.

I kväll åt han en välling-slurk, men den fick han inte behålla. Eventuellt blev det för mycket i samband med att han skulle rapa....så då kom det upp igen.

Nu har det lugnat sig.....

Håkan har fått gå på toa några gånger. Det kör i magen och han har pissat ut skiten. Ja han har väl fått en släng av detta.

nu blir det sängen, det tar på krafterna att vara med "sjuka".

Jo....grattis Sanna, det var bra jobbat 20 kilo!!! Hoppas att ni nu får bli friska snart och njuta av våren som är på väg! Kramis!!!
Själv har jag gått ner 22 kilo, inte illa men målet är det långt till.......

Kram Anna

2 kommentarer:

Sanna sa...

Bravo själv Anna! :) Men visst är det lite svårt att se det själv?
Kram på er!

Vickan sa...

Hoppas familjen mår bättre idag. Här skiner solen o vi tog isvägen ut till Klubbviken i skärgården och åt lunch. :) Underbart!
Grattis till -22kg! Bra jobbat.
Kram!