torsdag 4 september 2008

Städade lite!

Dammsugaren kom fram i dag. Det är nog det tråkigaste som finns att städa!
Jag kände faktiskt att det fanns lite ork över, så därför blev det dammsugning.
När Håkan kom hem gick jag upp och startade......tyvärr stängdes dörrarna till de 3 stora barnens rum. Alldeles för mycket att plocka på golvet. De får göra det själva när de kommer hem!!!! (Gustav får dock lite hjälp)

Gjorde en paus för att äta och i samma veva kom Jimmy och Jenny. Jimmy behöver lite behandling innan han åker till USA. Hoppas att det går bra over there.....

Tog sedan nedervåningen med dammsugaren efter lunchen. Filip fick efter en stund gå ut och leka med Håkan, Jimmy och Jenny. Själv fortsatte jag att plocka......Fy vad mycket grejor det finns!!!!
Man känner sig trots allt ganska belåten efter att man har gjort lite nytta!

Gustav följde Hampus hem i dag. Han hade tydligen varit till Camilla/Kent-Ove och fikat tillsammans med Ditte och hennes barn.

Middagen fick bestå utav fiskblock i ugn, kokt potatis, morötter och dippsås. Riktigt gott och nyttigt! Vi har de två senaste dagarna ätit riktigt kalorifattig mat, hoppas att det ger resultat!

Ungarna har börjat att göra kväll nu, Dessi och Viktor läser alltid på kvällen och Gustav ser på TV eller får höra saga. Det är oerhört viktigt att få vuxentid tillsammans även fast man inte gör så mycket. Lugn behövs också....

Nicke och Moa har kommit hem från Bulgarien, hoppas att de inte är allt för bruna...ha ha.

Skrev av mig lite tidigare än vanligt, tänkte varva ner med maken framför TV:n.
Hoppas att Filip somnar snart bara!!!!!

God kväll på er alla och ha en bra natt!!!!!!

Kram Anna

1 kommentar:

Desireé sa...

Jag tycker att vi ska fortsätta med denna "dietmat" :) Haha men det tycker inte Viktor! ;)