onsdag 4 juni 2008

Ont i planeten!

Idag hade jag grym huvudvärk, migrän aktigt. Tog en treo och passade på att vila när Filip gjorde det. Den försvann till största del, men har känning att den har varit där.
Det är kanske tur att man får ont i huvudet i bland, annars vet man ju inte om har något där eller om de har rymt på semester till någon annans huvud...Ha ha!!!!!

Alla barn har varit i skolan, lite stress på morgonen innan de skulle i väg bara. Men det hör väl till i en stor familj. Filip gjorde en regnskur vid blöjbytet, tror att alla klarade sig. Ha ha!!!!!

Gustav hade bad i dag, det är nog det bästa han vet med skolan. Han tänkte först stanna hemma men när han hörde att det var bad-dagen, då var han tvungen att gå. Konstigt vad barn kan ändra sig snabbt! *skratt*

Gustav lekte med Hampus som vanligt. De hade jätte kul. De är så snälla att de frågar om de får sitta vid datorn och kolla på bionicle sidor. Gullpluttar!!!!!!!

Desireé skulle baka tårtor i dag på skolan, GOTT!!!!!!
Hon tog hem teckningar och alster hon hade producerat på bilden, fina saker!
Hon är himla duktig i skolan, många MVGn att vänta. Hon har redan berättat om en del.

Barnens tidiga dag = städning. Vi brukar passa på att städa då de kommer hem från skolan. Det brukar gå rätt bra då vi alla hjälps åt (obs! ej Håkan som fortfarande är på jobbet). Städa, röja, plocka och passa Filip. Tack alla barn för hjälpen!

Håkan fick fixa middag, det blev kräm och mackor. Riktigt gott i denna värme.
Han hade haft fullt upp som vanligt i dag, tjorv med resor för beväringarna + personaldag. Typiskt! Just nu ligger han och sover, tar igen sig eller laddar kanske upp inför kvällens maraton.

I kväll blir det Lost och hör och häpna 2 avsnitt!!!!!!!!!!!!Super!

Nu måste jag ta hand om en liten man som är både hungrig och trött....

Kram Anna

1 kommentar:

viola sa...

Äntligen kanske det går skriva. Skulle tidigare tacka för fönsterputsningen och strykningen men då lyckades jag inte få iväg det. Det var guld värt att få se ut igen.Hörs snart igen.