måndag 9 juni 2008

Förbannad!!!!!!!!!

Förbannade j*a sjukvård!!!!!!!!
Nu menar jag inte alla som jobbar inom sjukvården utan systemet som finns. Att alla tolkar lagar och regler så olika, det har väldigt stor betydelse i vilket landsting man tillhör.
Ska man inte kunna få besked i rimlig tid eller ska man behöva vänta i 5 månader på svar. Jag bara undrar!!!!!

, annars har dagen inte varit så speciell. Barnen har varit i skolan. Desireé och Viktor har spelat brännboll. Gustav fick ha en lite längre dag för att de skulle träna på sångerna till avslutningen. Sedan fick jag köra honom till Julius, han och Jonte skulle vara där och leka.

Fick ha lite diskussion med Viktor när han kom hem om värdet av pengar. Man kan inte bara "bränna" pengar på onödiga saker, då finns det inte kvar till nödvändiga och roliga.

När Desireé och Viktor kom hem åkte jag och hämtade Gustav. Sedan till affären för att köpa saker till dagens middag, Tacos. MUMS!!!!!

Middagen fixades, åts och plockades bort.

Färgade Desireés hår, hon ville vara fin i håret till avslutningen. Bäst att göra sådant någon dag innan så att det inte bli fina "kladd" märken i ansiktet. Det hinner väl nötas bort till onsdag vid lunch. Hoppas!!!!!!

Filip somnade i min famn, helt underbart!!!!!!

Vilken underbar son! (alla andra barnen är också underbara)

Gustav fick se på TV lite längre än vanligt, han ska ju inte upp till skola i morgon. Men frågan finns alltid där, Kan jag inte få se lite mer? ! 21.00 är nog.

Barn försöker alltid........

Håkan åkte iväg på massage hos en kollega.

I veckan händer det en hel del hos oss.....

Måndag: Den här dagen vet ni ju redan vad som har hänt.
Tisdag: Skolavslutning för Gustav och mormor kommer. Håkan måste laga bussen och tyvärr var det den enda tiden som gick att få hjälp.
Onsdag: Skolavslutning för Desireé och Viktor. Håkan åker till Skövde.
Torsdag: Håkan är i Skövde. Gustav till tandläkaren.
Fredag: Gustav till skolsyster.
Lördag: Strongman tävling i Sundsvall för Håkan. Vi andra ska handla!!!!!!
Söndag: Faktiskt är inget inbokat, men vem vet?

Ja, plus att man har allt annat att ta hand om. Med 1 man, 4 barn, 2 bilar, 1 hus med trädgård och ett jäng med släktingar/vänner, då finns det alltid något att hålla sig sysselsatt med........*skratt*

Nu är det dax för sängen........natti natti............................................................

Kram Anna

Inga kommentarer: