tisdag 3 juni 2008

Äntligen!!!

I dag kom jag i håg att ringa sjukhuset. Får kanske tid i augusti om jag har tur. Hoppas!!!
Vårdsvängen är inte lätt att ha och göra med...
Mer sedan för nyfikna!

Bar in skåpet som målades i går med Desireé, ganska tungt men det gick.
Började att sätta tillbaka sakerna i skåpet. Gud vad mycket skrot man har!!!
Måste man spara alla så kallade "viktiga" papper??? Bra att ha...eller?

Gustav och Hampus lekte tillsammans efter skolan, de hade vattenkrig! Han lekte så mycket att han hade inte tid att gå på toaletten. Då har man kul!
Desireé cyklade och hämtade honom efter det att hon och Viktor kom hem. Alla barnen gick till skolan i dag, de gör inte många knop nu.Bara roliga saker tror jag. Inte många dagar kvar nu!

Viktor hade trätt ett litet metallrör genom hålet i örat i dag. Det var inte av äkta vara, så infektion kan tänkas dyka upp. Om vi har tur kanske den inte han bita sig fast...
Ett ordentligt sår hade det blivit. Han fick för sig att töja ut hålet, men icke sa nicke!!! Han fick ta hål i örat för något år sedan efter flera års frågande (vi gav med oss till slut). Börja inte att göra sådant du kan ångra sedan, utan Var nöjd med det du får!!!!

Diskussion om Desireé och Viktors mamma kom också upp, jag har bestämt...lägg inte mer tid på denna människa, se till att barnen har det bra i stället!!!!!

Denna vecka händer det mycket, Helene (Håkans syster) fyller 35 år på torsdag, Brittas begravning (Håkans farmor) på lördag och Filips 1 års kalas på söndag. Vet inte om vi åker upp över dagen, eller tidigare. Får se..........

Äntligen hemma och Desperata husfruar kvällen blev räddad.

nu måste vi nanna om vi ska orka upp i morgon..................................

Kram Anna

Inga kommentarer: