fredag 27 juni 2008

Semester!

Fredag.....

Första stoppet för dagen blev Härnösand, där fick Håkan skruva åt några slangar mm. Vi var även tvungen att ”tanka” elverket och fylla olja. Frukosten blev också avklarad där. Handlade lite på COOP för att kunna fortsätta färden (mat alltså).

Andra stoppet blev i Sundsvall. Håkan var ganska trött, så han fick vila medan vi andra gick och handlade. IKEA för att handla barnsäkerhetslås till lådorna som åker upp i farten. Det blev även en taklampa som jag hittade på REA. Snygg, undra bara var jag ska ha den????????????????
Rusta för att handla ”tvättkorg”, (som blev en tvättpåse tillslut) och hygien-artiklar. Gustav fick även en bionickle tandborste. Coooooooool!
Barnenshus blev det också, inhandlade en ny barnvagn till Filip. En större modell utav paraplyvagn med liggläge. Billig endast 595:-
Willys och handla mer mat och några burkar att ha smörgåsmat i. Tre våningar och handtag. Praktiskt!!!!!!!!!

Tredje stoppet blev Tönnebro. En super bra rastplats och bensinmack! Premiär middagen blev spagetti och köttfärssås. Riktigt gott!!! Lite knepigt att komma underfund med alla elgrejor som måste stängas av och slås på. Vi har inte så stor kapacitet att driva runt allt, men det går! Ju mer man lagar, desto bättre går det!

Sovplats Västerås.

Kram Anna

Inga kommentarer: