söndag 7 december 2008

7 december!

I dag vaknade vi lite tidigare än i går. Dock var det längre än vanligt. Skönt!
Tyvärr är det alltid jag som får hålla koll på Filip som ålar omkring i vår säng innan vi orkar vakna ordentligt. Håkan sover och sover och sover.Hmmmmmm!

Han sa att han har sovit dåligt den senaste tiden, och det är ju inte konstigt med tanke på allt som cirkulerar i hjärnan. Hoppas att det blir bättre framöver!

Denna dag har också gått i städets tecken. Dessi och Viktor har fått erbjudande om att tjäna extra pengar här hemma. Dessi valde att torka ur kylskåpet och rengöra spisen. Viktor skulle torka av köksmöblerna. Det tjorvade dock till sig lite eftersom Viktor hade fått i läxa att göra rent ugn+spis. Snäll som hon är byter hon med Viktor.
Tilläggas bör att sysslorna var olika värda.
Det kan ju vara bra att få lite extra i plånboken nu när det ska inhandlas julklappar!
Bägge två klarade av uppgiften, Viktor fick dock ganska mycket hjälp och stöttning men tillslut blev hans jobb också avklarat.
Skönt, nu är det gjort!

Dessi och jag gick en sväng även i dag.......Gud så skönt! Det är faktiskt skönt att komma ut och få lite frisk luft. Man blir så mycket piggare.

Vi har fått höra på Viktors redovisning i dag. Han skulle hålla muntlig redovisning på svenskan angående ett barndomsminne. Det gick riktigt bra, behövdes lite fin slipning men annars OK.

I veckan blir det fullt upp. Det är ju snart Lucia......tiden bara springer iväg.

Lite TV och sedan krama kudden....nattis!

Kram Anna

1 kommentar:

Sanna sa...

haha, typiskt karlar att kunna sova igenom ett världskrig på morgonkvisten... ;)
Kram!