lördag 27 december 2008

27 december!

I dag fick jag sova till 10.30!!!!! Helt underbart! Tyvärr är det förkylningen som gjort så att kroppen behöver MYCKET sömn.

Vi åt sen frukost och sedan tog vi fram skridskor, klubbor och hjälmar. Det var dax att åka till Norrskenshallen med hela familjen och åka skridskor. Nicke, Moa, Jimmy och Jenny var också där. Jag tror att alla hade jätte roligt. Filip fick också åka, vi har att par skenor som man spänner fast på vanliga skor till honom. De har funnits i familjen ett tag, Viktor och Gustav har också haft dom. Filip fick även ha en klubba som gått i arv men den är ännu äldre än skenorna, den är från 1969. Håkan har alltså haft den, och hel är den fortfarande. Dessi åkte också hon har dock inte åkt så mycket förut men hon klarade det riktigt bra. För mig blev det ingen skridskoåkning, jag var för slut.

Efter det åkte vi hem till oss och fikade varm choklad och mackor. Mums!

Till middag kom Nicke, Moa, Jenny och Jimmy tillbaka till oss. Då hade dom med sig pizza till alla. Super tack!!!!

Vi gjorde vitchokladmousse till efterrätt, tyvärr var Nicke och Moa tvungen att åka eftersom Moa skulle jobba. Ni får väl smaka på det någon annan gång!

Jimmy ska åka till Haparanda i morgon och med sig på resan fick han en flaska hemkokt saft. Det blir nog bra att han får ett minne med sig från oss.....*ler*

Nu har vi sett Narnia prins Caspian, mycket bra film! Den var 2 timmar och 23 minuter lång.

Nu är det sängen som gäller......sov gott alla läsare!

Kram Anna

Inga kommentarer: