fredag 5 december 2008

5 december!

I dag fick Gustav stanna hemma. Det är bättre att han blir helt frisk och inte smittar ner någon annan, innan han går till skolan.
Vi sov till 07.40, skönt att inte behöva ha någon stress på sig!

Frukost och lite fix innan vi skulle till stan och göra massor av ärenden.
Tyvärr när vi skulle ta oss iväg, då startade inte Sharanen. Håkan fick börja att putta ut bilen och sedan med den andra bilen dra den ut. Kabel-start fick det bli. Vi var tvungen att ta Sharanen eftersom den skulle få en ny framruta. Som tur var starade den och vi kunde åka och hämta Viktor på skolan.

När vi kom till stan plockade vi upp Dessi som hade gått längst upp på Ö.Kyrkogatan.
Vi begav oss sedan till Glasfirman som skulle fixa bilen. Håkan fick låna en bil av dom på firman och åkte sedan iväg till Vårdcentralen för att ta proverna och sedan till jobbet för att få papper påskrivna. Lagningen av bilen tog ca 1,5 timme och sedan tog Håkan den och fixade kablar som var lösa. Nu är den redo för att besiktas!

Jag och barnen tog Filip i vagnen och gick runt på Ersboda. Vi var på Jysk, Rusta, H&M, KappAhl, Coop och sedan kom Håkan och plockade upp oss.
Vi åkte sedan på Barnenshus och BOOM. Sedan blev det tillbaka till Rusta för att köpa julklapp till oss själva (Håkan och mig) och sedan mellisMcDonalds.

Efter det Strömpilen.....Nya affärer och mer rännanade. Till slut Ica Maxi....
Ja, lite julklappar har man då avklarat, skönt!

Är mycket slut efter denna dag.....jag kommer nog att somna vid tangenterna.....snaaaaark!

Kram Anna

2 kommentarer:

Desireé sa...

Vilken känsla att man först har MASSOR med pengar och sen helt plötsligt noll, zipp och ingenting! Haha ^^
Kramar D

Sanna sa...

Halloj! Som det ser ut nu så är åker vi förbi Umeå den 21 dec. Men det är fortfarande lite vagt. Är ni hemma då? Förmodligen blir det på eftermiddagen...gissar att vi startar från Gränsfors vid 9-10-tiden. Kram!