lördag 13 december 2008

13 december!

Lucia!
Jag, Gustav och Filip klev upp strax före 08.00, de andra fick vakna 09.00.

Morgonen började inte bra.....Gustav skulle väcka Viktor men han bara struntade i vad Gustav sa. Detta fick som följd att Gustav kom stor-grinande ner för trappen.
Det tråkigaste av allt....kvällen innan hade vi pratsund om hur vi skulle förhålla oss till varandra och detta "glömdes" tydligen bort under natten av Viktor.
Så kort minne får man inte ha!!!!
Den senaste tiden har det blivit många konflikter här hemma.....de flesta har grundat sig i Viktors uppförande mot oss andra. Tråkigt!!!!!
, nog om det!

Vi fick besök av Crisse, Linda och Liam. Jätte kul att få se dom en stund nu när vi alla har mycket att göra. Crisse hjälpte oss att ploga gården, tur att man har vänner som kan hjälpa till. Detta behövs i synnerhet nu när vi inte kan ta i på samma sätt eftersom vi är opererade.
Vi fikade och surrade en lång stund. Tack för besöket!!!

Efter det bar det i väg till Nordmaling. Håkan, Gustav och jag åkte.
Vi handlade bara lite eftersom det ska bli en större handling på onsdag, då vi ska in till stan.
Godis och chips blev det också.

Under tiden vi var i Nordmaling, gjorde Dessi mat, spagetti och köttfärssås. Mums!
Vi käkade och sedan åkte vi till familjen Norrman. Äntligen fick vi tillfälle att åka och hälsa på dom. Vi blev bjudna på fika och fick även se oss omkring i deras hus. Jätte fint hade dom, mycket mysigt! Hoppas bara att vi får fler tillfällen att komma och hälsa på!
Måste även tacka Pierre som gjorde mig en tjänst, TACK!

Hemma igen blev det lite kvällsfika/middag och sedan film. Det var Harry Potter och hemligheternas kammare på TV. Vi fastnade framför den även fast vi har sett den några gånger.
Mysigt hade vi!

Måste säga att dagens pratstund gav resultat. Det har blivit en MYCKET trevligare stämning.

Efter den var slut började en annan film, en skräckis. Dessi blev lite rädd, så när hon sedan skulle gå upp ville hon inte riktigt, gulligt att en 16 åring kan visa sina svaga sidor! *ler*

Måste säga att galgen jag böjde till och klädde med granris blev riktigt fin. Vi hittade en till så nu blir det en ny form.

God natt alla....

Kram Anna

Inga kommentarer: