lördag 7 mars 2009

Vinnare!!!!

Då blev man dagens vinnare!
Vi åkte till Umeå och spelade bowling, skit kul! Tyvärr hinner man inte så mycket på den timma som vi spelade, endast två serier och 325 kronor fattigare. Men eftersom vi är 5 så tar det lite tid. Jag tror att alla hade kul, det var länge sedan vi var och slängde klot. Hoppas att vi kan göra det igen framöver. Måste bara säga att Gustav var helt otrolig, han slog sina syskon i andra serien.

Under tiden vi var i väg, fick Filip stanna hos mormor. Han blev dock lite fundersam då det var Kjell som öppnade dörren och inte hon. Det var ett tag sedan han träffade honom så det var inte så konstigt. Det hade tydligen gått bra men han var vaksam.
Tack snälla ni för att Filip kunde vara med er så att vi kunde vara med de stora en gång!!

Tyvärr hade mormor åkt på matförgiftning. De hade varit ute och ätit och senare på kvällen hade hon börjat att spy. Ganska typiskt för matförgiftning är att det tar ca 6 timmar efter det man har ätit och att man får en oerhörd frossa. Matförgiftning är den vanligaste formen av "spysjuka". Hoppas att du piggar på dig nu när ni ska åka till fjällen på onsdag. Batterierna behöver laddas!!!!

Det har varit mycket fint väder i dag, helt underbart! Sol och ca +3. Nu får gärna våren komma och snön försvinna, jag börjar bli less!!!

Vi tvättade bilen i dag också. Den håller sig inte ren så länge men man bör ju ta bort allt salt och dynga innan den etsar sig fast!

Gustav och Viktor har köpt ett nytt spel till PS2, Tekken 5. De fick dela på de eftersom de båda skulle spela på det.

Dessi hittade byxor på Ica Maxi och en bok.

Nu har man sett melodifestivalen också......kanske inte det bästa året men en del låtar blir faktiskt bättre ju fler gånger man lyssnar. Sara Dawn Finer's låt har jag fastnat för, den är super!!

Nu måste jag återgå till soffan och de andra i familjen. Sov gott alla!

Vinnare, vinnare, vinnare!!!!!!!!!!!

Kram Anna

Inga kommentarer: