måndag 30 mars 2009

Sviter!

Det blev skola för Gustav i dag. Dock hade han ont i huvudet när han var med kompisarna efter skolan. Jag gav honom rinexin och nässprej, tror att det lättade lite.

Efter skolan var Julius och Hampus här och lekte. De spelade TV-spel i källaren och på slutet var de ute.

Det var meningen att Gustav skulle ha haft utvecklingssamtal men Filip sov som en stock och gick inte att väcka. Han sov i 4 timmar!!!!!! Tror att det måste vara sviterna efter sjukdomarna som han har haft.
Samtalet kommer att bli på onsdag i stället.

Jag har varit hos familjen De Wall en sväng och hälsade på. Skönt att man äntligen är så pass frisk att man kan hälsa på någon. Kul att sitta och surra en stund, det har gått lång tid sedan vi sågs sist.
Läget var under kontroll även hos dom och de mådde ganska bra. Fick också den glädjande nyheten att pojkarna har "flyttat hit" och går nu på skolan. Nu har det börjat måååååååånga barn på skolan och fler kommer det kanske.

Det fick bli korvsoppa/gryta till middag igen. Fantasin och råvarorna fanns inte där till något annat. Äntligen har det blivit en matlista igen! Jag har varit så uttråkad att måsta hitta på en ny maträtt varje dag och särskilt inte när orken inte vill infinna sig.

Nu kanske våren äntligen är på väg!!! Hoppas i alla fall det.....

Nu var den första dagen på denna vecka slut.....

Kram Anna

1 kommentar:

Yvonne sa...

Nu ska Du se att det vänder till det bättre!!!!!
*krama*