lördag 16 augusti 2008

Lördag!

Helt otroligt! Sitter här och ser på Madonna på TV, hon är otrolig. Man kan ju alltid hoppas att man kommer att vara i en bråkdel av hennes form när man fyller 50. 50 år och se ut så där!!!!

Källaren har blivit städad efter pelletstankbygget (långt ord!). Nu är det mycket yta i pannrummet. Har funderingar på att bygga en vägg som delar av rummet. Förvaringsmöjligheter skulle behövas. Alla ytterkläder vi nu förvarar i tvättstugan skulle behöva flyttas på. Men det blir ett senare projekt!

Håkan har hängt upp en ny träningsgrej. Håkan, Viktor och Gustav har börja att träna riktigt mycket nu efter det har blivit ordning. Kul!

Var ute med släpet vi fick låna av Nicke till Rönnholm. Tack för lånet, det behövdes verkligen!!!

Klippning av Desireé har det också blivit. Kanske syns det inte mycket men det blev en hel del hår. Färgning får ske i morgon!

Vi åt lunch hos Nicke och Moas granne, han som bor i det blåa huset och alltid har maten på bordet. (Frasses)*skrattar*

Vi åkte förbi Fahlgrens och köpte gångjärn till luckorna som Håkan har byggt. Proppskåpet har fått ett nytt utseende.
Sjöbergs fick det också bli, dax för lördagsgodis! Träffade som hastigast familjen Gunnarsson/Åström.

Svetsat fast styret på Viktors cykel har Håkan också hunnit göra. Själv har jag vilat, en välbehövd lugn stund för mig själv.

Jag är mycket trött nu för tiden, hoppas att det är övergående!

Jo, Håkans provsvar visade ingenting. Nu väntar vi på svaret för magnetröntgen. På isotopröntgen visade det att det var någon typ av aktivitet mellan L1 och L2.
Vi väntar med spänning på svaret.

Nu dax att återvända till Madonna, sov sött!

Kram Anna

Inga kommentarer: