måndag 4 augusti 2008

Källaren!

I dag vaknade vi av att Tove, Gustav och Kerstin stod och bankade på dörren. Sedan blev det frukost och göra sig i ordning. Efter en stund packade de sig i väg i husbilen. Gustav har längtat jätte mycket och var super ivrig! Spännande att få åka iväg med farmor och farfar bara så där.

Efter de hade åkt, startade Håkan, Desireé och Viktor att städa pannrummet. Allt har hamnat där då vi höll på att renovera andra delar utav källaren. Allt plockades upp och bars till bodorna och garagen. De kommer näst på tur att fixa i ordning. Jag tog hand om Filip.

Det känns tomt utan Gustav och jag längtar jätte mycket efter honom. Han är ju min gullplutt!

Senare på kvällen skulle det bli middag, men Håkan hade glömt att stänga av gaskranen till grillen så det lilla som fanns kvar var slut.
Han fick åka till Statoil (han ringde dit först för att kolla om de hade)och köpa gasol. Men när han kom dit var just de gasolflaskorna vi hade slut. Typiskt! Det fick bli kol istället och middag vid ca 21.00. Gott var det i alla fall!

Sedan såg vi på film, Live free or die hard (die hard 4). Bra, men jag var jätte trött så det var en kamp att bara hålla sig vaken.

Stupar i säng.....

Kram Anna

Inga kommentarer: