måndag 28 juli 2008

Slappa!

En lugn dag med mycket slappande!

Filip vaknade ca 07.30, han och jag gick ner och gjorde välling och myste.
Ca 08.15 kom Tove ner och lekt lite med Filip. Helene sa kvällen innan att hon skulle vakna ungefär 08.30 och det gjorde hon. Alla började så smått vakna och masa sig ur sängarna. En efter en kom de ner.
Frukost med MÅNGA sorters flingor (inköpta i Tyskland) och yoghurt, mackor med mycket grönsaker och pålägg, juice, te/kaffe och solsken. Helt underbart att sitta på altanen och äta frukost allihopa!

Vi stora slappade, löste korsord och pratade medan barnen badade. Vi hämtade badkaret vi fått utav mormor och ställde det på altanen och fyllde det med vatten. Tove och Gustav badade i badkaret och Filip i badbaljan. Skit kul!!!!!!
Tänk att en så enkel grej kan bli så kul!

Håkan och Anders tog sig en tur till affären för att köpa korv till lunchen. Anders fick provköra, jag tror att han tyckte det var rätt kul. Lunchen fick alltså bli grillkorv och pommes. Mums!
Desireé gjorde sedan blåbärspaj av blåbären hon plockade. Supergott! Det var jättelänge sedan jag åt blåbärspaj.

Efter Anders, Helene och Tove åkte, tog sig ALLA våra barn sig ett dopp i badkaret samtidigt!
Ganska mysigt men trångt!

Håkan gick och lade sig för att sova en stund, han var rätt slut efter besöket. Inte för att familjen Selström är jobbiga (ha,ha) utan snarare för att orken inte finns där.
Vi andra tog det bara lugnt.....

Viktor och jag fixade fast två brädor på huset och vi putsade lite saker med Häxan. Kul att få saker gjort som man gått och funderat på att göra.

En sköterska från kirurgen ringde i dag men jag blev inte klokare. Ska ringa till urologen i morgon och höra vad de hade tänkt angående operationen.
Måste även komma ihåg att ringa för egen del till sjukhuset. KOM I HÅG!!!!!!!!!!!!!!

Nu blir det lite TV-tittande och sedan sängen.....är grymt trött nu för tiden!
Kul att ni kom förbi familjen Selström, hoppas att vi kan komma på invigningen!
Bye!

Kram Anna

Inga kommentarer: