torsdag 31 juli 2008

Äntligen!

Ja då fick man den efterlängtade sovmorgonen.
När Filip vaknade kom Desireé och tog honom, sedan försökte hon väcka Viktor. Sömntutan!!!!! Jag var så kissnödig, var bara tvungen att gå på toa. Tog svängen vi Viktor och väckte honom, denna gång somnade han inte om. De hjälptes åt att passa Filip och göra frukost.
Super skönt att få sova/vila lite på morgonen! Tusen tack!

Desireé har bakat lite i dag igen, toscakaka i långpanna och en sockerkaka med hallonsylt ringlat på i långpanna. Supergod!

Viktor, Gustav och Filip har badat på altanen i badkaret och badbaljan.

Håkan, Gustav, Filip och jag var också på morgonen och lämnade in den stora bilen på underredesbehandling. En reklamation på jobbet som skulle hålla i minst 3 år och det var gjort förra hösten. Tråkigt att behöva göra om det men det skulle inte vara problem att få det omgjort.

Håkan var också och hämtade knivarna han lämnat in för slipning. Helt otroligt vad bra de blev!!!!!!! Bara 20:-/kniv, inget att gnälla över. Ett proffsjobb!!!!

Hoppas att Kega fick paketet som Håkan skickade i går. Party i helgen skulle han ha!

Regnet öste ner ett tag, blixtrade och mullrade gjorde det också. Lite kusligt är det faktiskt, man har respekt för vädrets makter. Tur att det inte blev speciellt långvarigt.

Lite film blev det också i dag, Guld kompassen. Ganska bra, typiskt en fantasi/äventyrs film.

Vi har hunnit spela lite UNO också på kvällskvisten. Det blev lite sent för att fortsätta spela men den som gick segrande ur det blev nog Desireé. (Efter sammanräkningen.)

Nu har vi skickat barnen i säng så att vi får lite tid för varandra jag och Håkan.

Lite TV-tittande och mys!

Natti natti!

Kram Anna

Inga kommentarer: