fredag 4 juli 2008

Kvitton!

I dag har vi varit till stan med kvittona till försäkringsbolaget. Hoppas att pengarna kommer in på kontot snart! Ha ha ha..........
det är bäst att se sanningen i vitögat!

Vi hämtade även Håkans mobil som hade lagats färdigt. McDonald´s till lunch. Lämnade tillbaka ett tv-spel som Viktor hade köpt på Rusta. Vi var även en sväng till ÖB och handlade lite. Hämtade min mormor Linnea och min morfar Torsten och körde dom till min mammas lägenhet. Det regnade lite så de var glada att få skjuts. Man såg även i deras ögon att de blev lättade att se oss helskinnade. Ica Maxi blev det också för att handla mat.

Till middag blev det tacos, Nicke och Moa kom och sällskapade oss. Kul att sitta och surra!

Senare på kvällen kom Jan och Kerstin, Håkans pappa och mamma. De fick aldrig se bussen live, så de fick se den på datorn (digitalkort). Dels kort under bygget och även av resterna. Sorgligt att se, man blir lite rörd faktiskt. All den tid man har lagt ner och även den omtanke. Hemskt!
Vi som har kämpat så, allihopa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kanske får man möjlighet att resa ändå på något sätt........

Tur att det finns människor som bryr sig och frågar hur man mår.
För i nöden prövas vännen.............................

God natt alla kära...

Kram Anna

1 kommentar:

Sanna sa...

Ja klart att mormor och morfar var glada och lättade. V vet ju hur skärrad mormor blir... Vi är som sagt alla glada över att ni inte skadades. Tråkigt med bussen, men det är ju trots allt materiella ting..ni är ju viktigare! Såg att du ringt, men jag jobbade då.... Krama familjen!