onsdag 2 juli 2008

Hemma igen!

Ingen frukost och massor att göra...............

Morgonen blev lite hektisk Vi fick tömma släpet på saker, Håkan åkte och fixade frukost och en massa telefonsamtal till försäkringsbolaget med fler.

Håkan begav sig sedan in till stan för att lämna igen bilen och släpet, fixa ny snarkmaskin och kolla om det gick att ta bort lukten från Desireés glasögon. De blev kvar inne i bussen när det brann.

Lite ringande och sedan försöka att vila lite och se på film med barnen. Somnade tyvärr ganska fort, såg inte slutet av filmen. Telefonen ringde sedan som en galning sedan.

Saneringskillen kom på eftermiddagen och hämtade sakerna som var rökskadade och sotiga.
Han trodde att det skulle gå att åtgärda, men man vet aldrig.

Håkan fick skjuts av Nicke och Moa hem, de hade också varit och handlat på Ica Maxi.

Sedan blev det en jätte god middag hos dom, lasagne och blåbärspaj. MUMS!
Tur att man har sådana vänner som bryr sig! Tack Nicke och Moa för att ni finns!!!!!!

Jag var trött men vi satte oss ändå och fixade fram kvitton och klistrade fast på papper. Försökte underlätta för försäkringsbolaget för att fortare få tillbaka pengarna vi lagt ut.Barnen gick och la sig. Klockan var ca 00.00 då jag stupade i säng.

Kram Anna

3 kommentarer:

viola sa...

Skönt att ni är hemma. Vi syns snart.
mam

Yvonne sa...

Har läst och hört om Erat Äventyr.
Ni har gjort det otroligt bra som tagit tag i allt.Känner verkligen med Er ska Ni veta.Hela semestern förstörd,hoppas Ni orkar hitta på något kul sen.Kramar till hela Din stora familj från Moster!

Sanna sa...

Herregud så omvälvande! Förstår att det måste ha varit kaos och chockartat för alla, men tack gode gud att ni klarade er så bra!
Vilket elände.... *ruskar på huvudet* Era stackare! *kramarom*