lördag 24 maj 2008

Super fint väder!!!!!

Nu kanske sommaren äntligen är på väg...

Vi åkte till Umeå, tidigt på morgonen ca 07.40. Håkan skulle tävla i starkeman.
Det är alltid mycket att göra innan 6 personer makar sig i väg. *Puuuh!*

Tävlingen startade inte förren 09.30, så vi hann en sväng till mormor.
Sedan var det bara att packa sig in i bilen för att åka till tävlingen, vi fick parkera på kajen.
Det blev inte så långt att gå. Tävlingen hölls delvis på Storgatan utanför Swedbank och på Rådhustorget. Bra arrangerat!

Vi såg på tävlingen en stund, gick på stan och mötte sedan mormor. Morrontrötta mormor dök upp ca 10.40.

Lunchdax! MAX fick det bli. Skrovmål till mig och Viktor, minimål till mormor, kyckling till Desireé, box till Gustav och några pommesfrites till Filip. Gott för stunden men nästan äcklad i efterhand. Jaja...

Fastersfavorit dök upp! Wille min söta brorson, pappa Erik och mamma Carin gjorde oss sällskap. Jätte kul!!!!!
Det var ett tag sedan vi sågs. Nu kan han också gå, dock helst inte utan att släppa taget om ens finger men på god väg att ta sig ut i livet själv.Hurra!!!!
Vad tiden går fort, snart fyller dessa 1 år, både Wille och Filip. Man börjar att bli gammal. Konstigt det känns inte så!

Efter lite mer tävlande och hängande på stan åkte vi äntligen till mormor. Dax att fixa henne inför kvällens festligheter. Partydax! Håkan passade på att ta en dusch.

Viktor och Desireé tävlade till mormor's trappuppgång, vad händer... Hon klämmer fingrarna i dörren. Typiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det går snart över, men ändå.

Oj, jag glömmde...Håkan slutade på en elfte plats utav tolv. Kanske inte den bästa placeringen men bra kämpat! Efter att inte ha kunnat träna och ladda upp som han ville, så tycker jag att han var duktig i alla fall.

Sedan bar det iväg till ICA Maxi för att handla. Helt otroligt man handlar mat för ca 1500:- och det ska sedan bara bli bajs! Nog skulle man vilja göra något annat för pengarna om det skulle gå.
Kanske ska man börja leva på luft, dels sparar man pengar och går även ner i vikt. Två flugor i en smäll!!!! Nä skämt och sido...

Tacos till middag, snabbt och gott!
Nu ligger jag i soffan och skriver, fötterna och fogen skriker av smärta. Men det blir inte bättre av att skrika ut det. Nä, jag tar treocomp och försöker vila. Det är det enda rätta...

Melodifestivalen blir kvällens nöje för familjen, en lugn kväll alltså.

I morgon blir det mer aktiviteter för familjen..................

Kram Anna

Inga kommentarer: